Signnieuws

Na de fusie in 2017 van Saenscreen met Helder Zeefdruk uit Wormerveer vindt Ruud Witte het nu tijd om zijn taken over te dragen aan Yuri van der Zee en Ramon Langendijk, waarmee hij samen het management vormde van het bedrijf in Assendelft.

Ruud Witte (links) in 2018 met zijn bedrijfspartners Yuri van der Zee (midden) en Ramon Langendijk.

Op LinkedIn laat Witte weten eind deze maand te stoppen met werken. Hij wenst zijn voormalige managementcollega’s en alle medewerkers veel succes en hij bedankt alle relaties voor de vaak lange samenwerking. Uit de vele reacties onder zijn bericht blijkt de waardering van veel van deze relaties voor zijn betrokkenheid en vakmanschap.

Fusie met Helder Zeefdruk

Saenscreen fuseerde in 2017 met Helder Zeefdruk uit Wormerveer. Witte laat het bedrijf achter in goede handen bij zijn partners Van der Zee en Langendijk. De twee partijen raakten in 2016 met elkaar in gesprek tijdens een zeildag van ZSO. Gebrek aan een opvolger binnen het eigen bedrijf deed Witte al langer om zich heen kijken naar een overnamekandidaat. Ze hadden een klik en bleken ontzettend complementair, vertelde Witte in een interview met Sign+ Magazine enkele jaren geleden. “Op bepaalde momenten had ik zoveel zeefdrukwerk, dat kon ik nooit met één man aan in Assendelft. Dan besteedde ik werk uit aan Helder Zeefdruk. De samenwerking was op een gegeven moment zo intens, dat Yuri hier bij ons in Assendelft zelfs inkt stond te mengen.” Dit was het begin van wat uiteindelijk leidde tot een fusie tussen beide bedrijven.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.