Signnieuws

Hillenaar Outdoor exploiteert een nieuwe digitale reclamemast in Noord-Holland, op het terrein van een Van der Valk Hotel langs de A7 bij Hoorn.

Hillenaar Outdoor exploiteert een reclamemast op het terrein van een Van der Valk hotel langs de A7 bij Hoorn.

De mast is het resultaat van een nauwe samenwerking van Hillenaar Outdoor met Van der Valk International. Deze hotelketen exploiteert een vestiging langs de A7 en het object staat op hun terrein. De digitale reclamemast heeft twee schermen van 66 vierkante meter en zijn daarmee goed zichtbaar voor passanten.

Strategische uitbreiding

CEO Peter Heemskerk van Hillenaar Outdoor is opgetogen over de nieuwe aanwinst van zijn bedrijf. “Het gaat om de eerste digitale reclamemast boven Amsterdam die we exploiteren. Daarmee is dit heel concreet een strategische en waardevolle uitbreiding van ons portfolio.” De toevoeging is het resultaat van een samenwerking met Van der Valk International. “Zij hebben de locatie en wij de expertise waar het gaat om out-of-home media. Een win-win situatie dus.” Heemskerk hoopt deze deze samenwerking in de toekomst uit te breiden naar meerdere locaties.

Het gaat om de tweede uitbreiding die Hillenaar Outdoor in 2023 aankondigt. Eerder werd bekend dat de out-of-home onderneming een nieuwe locatie krijgt langs de A16 bij Breda.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.