Signnieuws

Schokker Producties en printproducent Probo hebben gezamenlijk een Gouden Giraffe Event Award in de wacht gesleept voor het beursproject Printing Wonderland. Op de Sign & Print Expo in 2022 creëerden zij een printexperience van vierhonderd vierkante meter om beursbezoekers mee te nemen in de mogelijkheden van print.

Het team van Probo en Schokker Producties is blij met de Gouden Giraffe. Van links naar rechts:
Genna Visser, Femke Herder (boven), Femke Dijkstra (onder), Annemijn Filius, Jordy de Jong en Kor Schokker.

De Gouden Giraffe Event Awards zijn toonaangevende prijzen in de evenementenbranche. Honderden opdrachtgevers, organisatoren en eventprofessionals zagen hoe de award in de categorie beurzen naar Schokker Producties en Probo ging. Andere organisaties die in de prijzen vielen waren onder andere NS, Philips en Unicef.

Kor Schokker: “Super gaaf om deze prijs te krijgen voor de enorme prestatie die we met elkaar hebben geleverd. Voor mij heeft de Inhaker hiermee z’n waarde voor de stand- en eventbranche absoluut bewezen.”

Customer journey

De jury roemde het vernieuwende karakter van Printing Wonderland en vond dat de makers ‘de beursstand van de toekomst’ hebben laten zien. “Printing Wonderland had een ijzersterke customer journey en mag als inspiratie dienen voor de beurs- en evenementenbranche. Het was jong, vlot, gedurfd en super origineel”, aldus het juryrapport.

Marketingmanager Femke Dijkstra van Probo: “Deze prijs is een bekroning van onze ode aan de printprofessional. Met Printing Wonderland wilden we de sign- en printindustrie een inspirerende printimpuls geven en dat is gelukt. Complimenten voor Kor Schokker en zijn team, zij hebben de creatieve ideeën van het team van Probo op onvergetelijke wijze tot leven gebracht.”

Wintereditie

Voor Probo is Printing Wonderland nog niet klaar. Eind dit jaar organiseert het productiehuis voor printprofessionals een speciale wintereditie van het event. Naast heel veel inspiratie kan de printprofessional hier terecht voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van circulariteit, ondernemerschap en, zo belooft Probo, een memorabel feest.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.