Signnieuws

Aluvision, de Belgische fabrikant van modulaire systemen, gaat de Zuid-Europese markt bedienen met een Spaanse partner. Servis Complet creëert stands en tentoonstellingen met het plug-and-play modulaire framesysteem van Aluvision.

Op de Integrated Systems Europe (ISE) in Barcelona hebben Servis Complet en Aluvision een samenwerkingsovereenkomst getekend. Voortaan zal het Spaanse bedrijf de modulaire systemen van de in België gevestigde ontwikkelaar en fabrikant gebruiken om zijn evenementen, congressen en stands te ontwerpen, produceren en bouwen.

Dankzij deze investering versterkt Servis haar brede aanbod aan oplossingen, die perfect passen binnen de visie van de beurs- en evenementensector om te gaan voor het hoogste niveau van duurzaamheid en circulariteit. Deze maand staan ​​de eerste events met het modulaire systeem van Aluvision gepland.

Sinds 1965

Servis werd in 1965 opgericht als een bedrijf dat zich toelegt op de verhuur van stoelen en tafels. Omdat het bedrijf zich bewust was van de opkomende populariteit van vakbeurzen en de opkomst van enkelvoudige themashows, besloot het bedrijf zijn programma uit te breiden met tapijten en het opzetten van modulaire stands. Daarmee werd dit het eerste Spaanse bedrijf dat op dit gebied actief was. Sindsdien integreert het bedrijf nieuwe diensten om specialist te worden in het ontwerpen, vervaardigen en inrichten van evenementen, congressen, stands en tentoonstellingen.

Trots op samenwerking

Emmanuel Hamelinck, Sales Director, Aluvision: “We hebben Servis Complet SL, met hun hoofdkantoor in Spanje, geïdentificeerd als een van de toonaangevende bedrijven in de Zuid-Europese tentoonstellings- en evenementenindustrie met een sterke interesse om modulariteit, plug & play-installatie en creativiteit te combineren. Ons modulaire systeem past perfect in hun productportfolio. Met een uitgebreide kennis van de Spaanse markt en hun verschillende faciliteiten in Spanje kunnen ze de Spaanse beurs- en evenementenindustrie volledig ondersteunen. We zijn erg trots om samen te werken met een van de toonaangevende namen in de Europese industrie.”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.