Signnieuws

Robin Best en Annelieke Maij gebruikten de coronaperiode voor het ontwikkelen van een digitaal ledscherm van 8 vierkante meter dat voldoet aan de strengste Duitse TÜV-norm voor attracties, de hoogste resolutie heeft, energiezuinig is en draaibaar. Ook kan er een Hofman Sounds System bij worden geleverd.

Annelieke Maij en Robin Best.

Robin Best liep al tien jaar rond met het idee zelf een groot ledscherm te ontwikkelen voor de verhuur. Hij was echter niet van plan een zoveelste product met dezelfde specificaties op de markt te brengen. Om op te vallen binnen het huidige aanbod, zo redeneerde de eigenaar van Robin Best Outdoor Media in Bilthoven, moest zíjn mobiele led-scherm vooral kwalitatief beter zijn dan het huidige aanbod en voldoen aan de strengste internationale veiligheidseisen. Dit voorjaar presenteerden hij en Annelieke Maij hun ‘kindje’: de LedUpp Vision, een volledig in Nederland gemaakt digitaal ledscherm van 8 vierkante meter, dat voldoet aan de strenge eisen van TÜV Nord. Daarnaast is er de dubbelzijdige beelddrager LedUpp Lightbox. Beide versies zijn te plaatsen op een truck van LedUpp zelf, een V-poot of container.

Lees hier het volledige artikel ‘LedUpp Vision is the new kid on the block’, dat ook verscheen in Sign+ Magazine 4-2022.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.