Signnieuws

De 21-jarige Thibault Verougstraete uit Sint-Martens-Latem is een van de tien winnaars van een ontwerpwedstrijd rond de bekende flacon van Hugo Boss.

Verougstraete is laatstejaarsstudent in de afstudeerrichting Crossmedia-ontwerp van de bacheloropleiding in de grafische en digitale media aan de Arteveldehogeschool.

Hugo Boss daagde via de wedstrijd Hugo Create ontwerpers van over de hele wereld uit om een reclamebeeld te creëren voor de Hugo Boss flacon. 'Travel snapshots' was het opgelegde thema. Een jury met onder andere internationale experts in grafisch ontwerp, illustratie en fotografie koos tien winnaars uit 2.400 inzendingen.

Verougstraete is een van hen. Hij liet zich inspireren door de scanners van handbagage op luchthavens (foto). Hij deelt de eer met ontwerpers uit onder andere Zuid-Korea, Australië en Columbia. Ze ontvangen elk 500 dollar.

Nieuw thema
Ronde 12 van de wedstrijd is inmiddels ingegaan. Deze ronde heeft als thema: Hugo Man 15th Anniversary. Inzenden kan tot 4 januari 2010 – 11.59 PM. Klik hier voor meer informatie.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.