Signnieuws

Tijdens de Fespa Global Print Expo van 31 mei tot en met 3 juni 2022 in Berlijn presenteert swissQprint de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van UV-vlakbed- en rolprinters. swissQprint Benelux is ook aanwezig op Sign & Print Expo in Gorinchem.

De vierde generatie Nyala van SwissQprint. In Berlijn en Gorinchem worden ook nieuwe kleuren inkt gepresenteerd, zoals de neon pink en neon yellow, neon green en neon orange.

Vlakbed- en rolprinters

De hoge printkwaliteit van de nieuwe swissQprint-vlakbedprinters biedt de gebruiker volgens de fabrikant een duidelijk concurrentievoordeel, dankzij de meest recente printkoptechnologie en verbeteringen op mechanisch vlak. De Karibu-rolprinters zijn volgens swissQprint uitgerust met unieke functies die workflows vereenvoudigen, met behoud van hoge kwaliteit en output. Het toepassingsbereik is verder uitgebreid met spotkleuren en een zeer flexibele vernis.

Neoninkten voor UV-prints

Exclusief bij swissQprint: fluorescerende sign & dispay toepassingen op alle materialen en in alle formaten. Op de beurzen worden de nieuwe kleuren neon pink en neon yellow gepresenteerd, met de kleurvarianten neon green en neon orange.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.