Signnieuws

Met het einde van de coronacrisis hopelijk in zicht is de discussie over de voors en tegens van (gedeeltelijk) thuiswerken actueler dan ooit. Op woensdag 30 juni organiseert Fespa Nederland daarom van 15.30 tot 16.30 uur een online rondetafelgesprek over thuiswerken, specifiek bij print- en signbedrijven.

Het wordt een open gesprek, zo belooft de brancheorganisatie, waarbij zaken aan de orde komen als:

  • hoe voorkom je een tweedeling tussen werkplaats en kantoor?
  • hoe vind je de balans tussen controle en vertrouwen?
  • hoe ga je om met de aanschaf van meubilair – en apparatuur(?) – voor thuis?
  • welke afspraken maak je over bereikbaarheid?
  • hoe behoud je met elkaar het ‘wij-gevoel’?

Deelname aan het rondetafelgesprek is gratis en staat open voor iedereen die over dit onderwerp wil meepraten. Aanmelden kan met een e-mail naar info@fespa.nl, dan ontvang je tijdig een link naar de online meeting.

Personal Branding

De internationale Fespa-organisatie organiseert een dag eerder, op dinsdag 29 juni om 12.00 uur, de Fespa Coffee Break over ‘A New Way To Connect With Your Customers Using Personal Branding’. Tijdens dit webinar (engelstalig) praten Graeme Richardson-Locke (Fespa) en Matthew Parker (Profitable Print Relationships) allereerst over de definitie van personal branding: de combinatie van vaardigheden, ervaring en persoonlijkheid waarmee iemand zich aan de wereld – dus ook aan zijn klanten – presenteert. Beiden bespreken waarom dit belangrijk is en hoe je zelf je personal brand kan creëren. De deelname aan het webinar is gratis, maar tijdig aanmelden via deze link is een voorwaarde.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.