Signnieuws

De première op Viscom: 64 carwrappers en reclametechnici uit Europa tonen hun kwaliteiten op de vakbeurs, die van 1 tot en met 3 oktober in Düsseldorf plaatsvindt. Zij strijden om de titel ‘European Wrap Star'.

Vier identieke Hummer H2 SUVs worden live volledig ingepakt, in een speciaal gedeelte op de beursvloer tijdens Viscom Düsseldorf in Hal 8a. De competitie begint donderdag 1 oktober met de opdracht één deur en één zijde te beplakken.

Voorrondes
Er zijn acht eerste rondes van elk 45 minuten, waarin steeds acht deelnemers van start gaan. Uit elke groep gaan vier door naar de volgende ronde op de tweede beursdag, waar opnieuw groepjes van acht deelnemers het tegen elkaar opnemen.

De derde ronde bestaat uit twee wedstrijden, waar de overgebleven participanten een bijna volledige zijkant van het voertuig moeten wrappen in 60 minuten. Vier uit elke wedstrijd gaan door naar de halve finale op zaterdagochtend. Uiteindelijk nemen de beste vier het tegen elkaar op in de finale.

Prijzen
De finale bereiken, is interessant voor iedere carwrapper, want daar zijn vier prijzen te verdelen: een Royal Sovereign laminator, een Rollsroller vlakbed laminator 340/145, een Summa T140 snijplotter en Opus-Cam & software en een Mimaki CJV30-160 snij- en printsysteem.

Aantrekkelijke troostprijzen
Maar ook degenen die al eerder uit de competitie liggen, gaan niet met lege handen naar huis. De troostprijs bestaat uit productvouchers van bekende foliefabrikanten, een carwrapping seminar, software en een aantal wrapping tools met een waarde van meer dan 2.000 euro. En de waarde van de prijzen lopen elke ronde op.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.