Signnieuws

TTM.nl Talk wijdt op woensdag 30 juni een aflevering aan emissievrije stadslogistiek. Want trucks en bestelauto’s moeten in 2025 zonder uitstoot in de stad rijden, maar is dat wel haalbaar?

Stadslogistiek moet in de toekomst zo schoon mogelijk zijn. Steeds meer steden stellen voor 2025 emissievrije zones in. Maar zijn er wel voldoende elektrische voertuigen en laadpalen om dat te realiseren? In 45 minuten praat TTM.nl Talk u helemaal bij over hoe die emissievrije stadscentra vorm moeten gaan krijgen en vooral: wat er nog moet gebeuren om emissievrije stadslogistiek te realiseren.

Drie gasten

TTM.nl hoofdredacteur en presentator Arjan Velthoven ontvangt in TTM.nl Talk dit keer drie gasten. Dat zijn Gert-Jan Jonker, general manager Bluekens EV, Koen Noyens, director EU Policy EV Box Europe en Peter Leegstraten, Manager Transportexpertise bij Albert Heijn Transport.

Interactie

TTM.nl Talk is dan wel een talkshow, de kijker hoeft niet bang te zijn alleen maar te kijken naar ‘pratende hoofden’. In de studio is de nieuwste techniek aanwezig om video’s te vertonen, maar ook om de interactie op te zoeken met de kijker. En TTM.nl Talk zou niet echt TTM.nl zijn als niet ook het laatste nieuws uit de transportbranche aanwezig zou zijn.

Gratis deelname na registratie

De derde TTM.nl Talk wordt live vanuit Studio Eisma uitgezonden op woensdag 30 juni, om 12.30 uur ’s middags. Inschrijven om (gratis) dit event te volgen is mogelijk via www.ttm.nl/talk

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.