Signnieuws

De finale van de Belgian Wrap Masters vond zaterdag 19 juni plaats in Mechelen. All Wrap Solutions ging met de hoogste eer strijken en de top 3 bestond verder uit The Composer en Reflecta Graphics.

De uiteindelijke winnaar, All Wrap Solutions uit Elewijt, in actie.

Zaterdag 19 juni was de eerste finale van de Belgian Wrap Masters, georganiseerd door Fespa Belgium. In deze finale namen zeven teams het tegen elkaar op. Renault Autopartners in Mechelen had voor zeven splinternieuwe Dacia Spring gezorgd die op hun locatie moesten worden voorzien van het ontwerp dat de finalisten zelf hadden gemaakt, geïnspireerd op het de deelname van de Rode Duivels aan het EK .

De tweede plaats was weggelegd voor The Composer uit Dilsen-Stokkem.

De finalisten waren: Wrap Graphics uit Middelkerke, The Composer uit Dilsen-Stokkem, All Wrap Solutions uit Elewijt, seeyou uit Sint-Katelijne-Waver, Bold uit Oudenaarde, Reflecta Graphics uit Emelgem en PubliX uit Oostvleteren.

Reflecta Graphics uit Emelgem zou uiteindelijk beslag leggen op de derde plaats.

Uiteindelijk wist All Wrap Solutions beslag te leggen op de titel Belgian Wrap Master 2021. Naast een geldprijs van 2.500 euro mag het bedrijf ook deelnemen aan de World Wrap Masters Europe die op 12 en 13 oktober 2021 wordt gehouden tijdens de Fespa Global Print Expo in RAI Amsterdam. The Composer werd tweede, goed voor 1.000 euro, en Reflecta Graphics derde, goed voor 500 euro. PubliX ontving twee prijzen: voor het mooiste design en de snelste tijd.

Foto’s: Fespa Belgium

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.