Signnieuws

Clear Channel Nederland biedt nu ook programmatic-advertising aan via het supply-side platform Hivestack. Het toevoegen hiervan stelt marketeers in staat om gerichte en relevante campagnes te plannen, activeren én meten op Clear Channel’s premium inventory.

clear channel

Multi-SSP-oplossing

De samenwerking tussen Clear Channel en Hivestack volgt op de bestaande SSP-samenwerkingen en Clear Channel LaunchPAD en maakt een multi-SSP oplossing mogelijk. Adverteerders hebben hierbij toegang tot een breed scala aan mogelijkheden voor programmatic inkoop. De uitbreiding van het programmatic aanbod biedt nieuwe mogelijkheden voor adverteerders om effectieve en doelgerichte campagnes te creëren en te profiteren van de kracht van programmatic advertising in de snelgroeiende Digital Out-of-Home wereld.

Realtime campagnetracking

Wierish Debipersad, commercieel directeur bij Clear Channel Nederland: “Zowel nieuwe als bestaande adverteerders krijgen op een gebruiksvriendelijke manier toegang tot onze volledige DOOH-inventory, realtime campagnetracking en op triggers gebaseerde inkoopopties.” William Brownsdon, managing director EMEA Hivestack voegt toe: “Nederland is een geavanceerde markt in termen van programmatic-mogelijkheden en we kijken ernaar uit om zowel lokale als internationale adverteerders aan te sluiten op het digitale netwerk van Clear Channel Nederland via het Hivestack SSP.”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.