Signnieuws

Het beurzentrio PSI, PromoTex Expo en viscom, gepland voor 18-20 mei 2021, vindt dit jaar online plaats. Het eerdere besluit om er een hybride event van te maken, vervalt daarmee. Vanaf juni wordt de digitale beurs uitgebreid met maandelijkse ‘Digital Fridays’.

Pas in 2022 weer een fysieke viscom in Düsseldorf (foto: Viscom/Behrend und Rausch).

De volgende fysieke editie van de beurzen staat nu gepland voor 11 tot en met 13 januari 2022 in Düsseldorf.

Online event

Van 19 tot 21 mei 2021 biedt het beurzentrio onder de naam ’48 uur PSI Digital’ een virtuele beurservaring. Bezoekers krijgen gratis toegang tot diverse productpresentaties en een programma van topklasse, inclusief live interviews en paneldiscussies uitgezonden op PSI TV. Online seminars, interviews en instructievideo’s over belangrijke onderwerpen uit de branche zijn ook on-demand te vinden.

Digital fridays

Van juni tot en met de beurs in januari 2022 wordt de digitale beurs uitgebreid met ‘Digital Fridays’. Concreet betekent dit dat alle deelnemers elke tweede vrijdag van de maand een dag lang toegang hebben tot een breed programma en hetzelfde netwerkaanbod als in mei.

Dit jaar zijn online demonstraties te volgen op viscom (foto: Viscom/Behrend und Rausch).

Beperkingen

“We weten hoe belangrijk het is om de branche voor promotionele producten samen te brengen voor een broodnodige persoonlijke uitwisseling. Pandemische beperkingen en vertragingen in vaccinprogramma’s bieden echter niet de vereiste beveiliging voor een evenement ter plaatse met fysieke bezoekersaantallen in mei, ”zegt Benedikt Binder-Krieglstein, CEO van organisator Reed Exhibitions Deutschland GmbH.

Ook Glasstec uitgesteld

Deze week kondigde Messe Düsseldorf ook aan dat ’s werelds grootste vakbeurs voor de glasindustrie, glasstec, die half juni gepland stond, wordt uitgesteld naar volgend jaar, vanwege de aanhoudende Covid 19-pandemie.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.