Signnieuws

Sander Eringa (23) van The WrapBox in Appelscha en Gert-Jan Hummel (35) van SHIELD in Leek zijn twee éénpitters in carwrapland. Zij slaan geregeld de handen ineen om samen coole opdrachten uit te voeren.

Wrapduo

“Je hoort niet vaak dat twee concurrenten samenwerken”, begint Sander Eringa. “Wel dat freelancers hun diensten bij andere wrapbedrijven aanbieden. Maar zoals wij het invullen, ben ik nog niet veel tegengekomen.” Voor Eringa en Gert-Jan Hummel is samenwerken dé manier om de drukte op te vangen.

Specialisme

De kunst is dat ze elkaar niet als concurrent zien. “Dat niet alleen. Wij vullen elkaar ook goed aan”, zegt Hummel. Ze hebben allebei hun specialisme. Voor Hummel, eigenaar van SHIELD in Leek, is dat het aanbrengen van Xpel transparante Paint Protection Film. Eringa, eigenaar van The WrapBox in Appelscha, is gespecialiseerd in raamtintfolie en carwrapping. Ze leren heel veel van elkaar. Dat maakt hun partnerschap ook leuk. “We hebben allebei onze eigen manier van werken en soms is het wel verhelderend om te zien hoe de ander iets aanpakt”, aldus Hummel.

Lees hier het volledige artikel (dat ook in de Wrap It! Special van Sign+ Magazine nr. 8-2021 staat):
Aanvullend vermogen

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.