Signnieuws

De digitale bureaus Zicht online en Fabrique bundelen de krachten en gaan per 1 januari 2022 samen verder onder de naam Fabrique. Zicht vestigt zich naar verwachting aan het eind van het eerste kwartaal van het nieuwe jaar in de huidige Rotterdamse studio van Fabrique in The Core aan het Weena-Zuid.

Paul Traas, Matthijs Klinkert, Seb van Deursen en Erik van der Meer (vlnr).

Erik van der Meer, directeur operations Fabrique: “Met deze fusie maken we in één keer een grote stap in de gewenste richting van meer inhouse development en executiekracht. Onze klanten zullen dat vooral merken in een toename van de technische oplossingsrichtingen en onderhoudsmogelijkheden, met behoud van serviceniveau en toegankelijkheid.”

Meer impact

Fabrique en Zicht zijn bekende namen in het digital agency landschap en hebben een goede reputatie op het gebied van innovatie en gebruikersvriendelijk design. De bureaus zijn actief in het zorgdomein, onderwijs en cultuur, e-commerce en finance en zijn bekend om hun werk in de erfgoed- en vrije tijdssector. “Door onze kennis en expertise te bundelen, kunnen we meer impact maken op een strategisch domein als de gezondheid en onze maatschappelijke relevantie verhogen”, zegt Paul Traas, directeur van Zicht.

Matthijs Klinkert en Erik van der Meer krijgen de dagelijkse leiding over de nieuwe organisatie. Paul Traas en Seb van Deursen versterken de organisatie op strategisch managementniveau. “We verheugen ons enorm om met ons bredere aanbod samen aan de slag te gaan voor onze opdrachtgevers”, aldus de directies van Zicht en Fabrique.

Juiste partner

Beide bureaus vinden in elkaar de juiste fusiepartner. Matthijs Klinkert, algemeen directeur van Fabrique: “Met de fusie verbreden we ons dienstenaanbod en de beschikbare pool van ervaren strategen, designers en developers. Dat maakt de organisatie sterker en heeft een synergetisch effect.”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.