Partnernieuws

In de sign-industrie worden er veel machines gebruikt om de werkzaamheden te verbeteren. Niet alleen op het gebied van kwaliteit, maar ook wat betreft efficiëntie en veiligheid. De laatste jaren zijn er in de sign-industrie verschillende trends in de verhuur van machines te zien die de kwaliteit, efficiëntie en/of veiligheid van werkzaamheden sterk verbeteren. In dit artikel maak je kennis met de vier belangrijkste trends in de sign-industrie.

Aggregaat

Ten eerste zien we een duidelijke toename in het gebruik van aggregaten. Dat is een apparaat dat je van elektriciteit kan voorzien op een plaats waar geen netstroom aanwezig is. Op die manier maakt een aggregaat digitale communicatie overal ter wereld mogelijk. Deze trend is te verklaren met het steeds groter wordende belang van digitale marketing en communicatie. Ben je op zoek naar een aggregaat voor je project? Naast kopen is het ook mogelijk om een aggregaat te huren

Digitale printers

Verder zijn ook digitale printers een heuse trend te noemen in de signindustrie. Ze worden steeds vaker gebruikt voor het produceren van gedrukte afbeeldingen en als alternatief voor gesneden belettering. Bovendien wordt de printkwaliteit van digitale printers steeds beter en printen ze op hoge snelheden. Dat maakt ze interessant voor bedrijven om er snel en efficiënt op maat gemaakte grafische ontwerpen mee te produceren.

Lasergraveermachines

Een andere belangrijke trend in de sign-industrie is het gebruik van lasergraveermachines. Deze machines maken het mogelijk om nauwkeurige en gedetailleerde gravures te maken op verschillende materialen. Denk aan hout, kunststof, metaal en/of glas. Je kunt je wel voorstellen dat dit veel sneller en nauwkeuriger gaat dan bij traditionele graveermethoden.

CNC-snijmachines

Tot slot zijn ook CNC-snijmachines een opkomende trend in de sign-industrie. Deze computergestuurde machines maken het mogelijk om materialen zoals hout, acryl, PVC en schuim nauwkeurig te snijden of te frezen in verschillende vormen en maten. Ook versnellen ze de productie en maken ze het mogelijk om complexe ontwerpen te realiseren. Deze functionaliteiten verklaren waarom CNC-snijmachines een populaire trend zijn. Ben je op zoek naar een manier om één of meer van dit soort machines te verplaatsen? Een aanhanger huren maakt het je een stuk makkelijker!

Het is duidelijk dat trends in de verhuur van machines een grote invloed hebben op de sign-industrie. Zo worden machines steeds meer ingezet om beter en efficiënter te werken. Door de trends goed te blijven volgen en te kiezen voor huren in plaats van kopen, kunnen sign-bedrijven profiteren van de nieuwste technologieën zonder grote investeringen te hoeven doen. De opkomst aggregaten, digitale printers, lasergraveermachines en CNC-snijmachines zijn voorbeelden van interessante trends in de sign-industrie. Stuk voor stuk helpen deze machines bedrijven om sneller en effectiever te produceren. Op die manier gaan ze mee met de snel veranderende markt. 

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.