Signnieuws

Creaplan Group werd door het Amerikaanse Exhibitor Group uitgeroepen tot Best International Exhibit Producer 2023. “Met deze award wordt onze ambitie om verder te groeien kracht bijgezet,” aldus CEO Michael Debaveye.

CEO Michael Debaveye mocht de prijs in ontvangst nemen op het ExhibitorLive event in Louisville.

De prijs gaat uit van Exhibitor Group, uitgever van Exhibitor Magazine, een Amerikaans tijdschrift over beurzen, experiential marketing en bedrijfsevents. Creaplan Group sleepte de Best International Exhibit Producer award in de wacht, een erkenning voor bedrijven buiten de Verenigde Staten die inzetten op kwaliteit, duurzaamheid, innovatie en meer. Een panel van vakexperts beoordeelde Creaplan Group op basis van een uitgebreid evaluatieproces met meer dan 50 criteria, inclusief standsportfolio, technologische capaciteiten en testimonials van klanten.

Voet aan wal in VS

CEO Michael Debaveye mocht de prijs in ontvangst nemen op het ExhibitorLive event in Louisville. “Met Creaplan Group realiseren we projecten over heel Europa vanuit onze hoofdkantoren in België en Nederland; Creaplan doet dat voor het stand- en interieurgedeelte, zusterbedrijf For Live neemt de live events voor zijn rekening. Met deze award wordt onze ambitie om verder te groeien kracht bijgezet.” Hieronder foto’s van beursstands en events die zijn gerealiseerd door de Creaplan Group.

Creaplan Group

Creaplan uit Nazareth werd opgericht in 1994 en groeide uit tot grote speler in het Belgische standlandschap. Na overnames in België van Bulik in 2020 en de standbouwactiviteiten van het Limburgse Deusjevoo in 2021 vormde de overname van de Nederlandse live event-expert For Live het startschot van een internationaal groepsverhaal, Creaplan Group. De groep ontwerpt en realiseert stands, live events en zakelijke interieurs over heel Europa, met een focus op merkbeleving in het hoger segment.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.