Signnieuws

Avery Dennison heeft Rietveld (RTVPRINT) overgenomen. Het bedrijf in Zoeterwoude is een toonaangevende full-service provider van verfraaiingsoplossingen en applicatie- en printmethoden voor sportkleding en merkartikelen in Europa.

De services van RTVPRINT: transfers, borduren, zeefdruk, sublimatie, design studio en badges.

RTVPRINT is nu onderdeel van de divisie Retail Branding and Information Solutions (RBIS) Apparel Solutions van Avery Dennison. De overname biedt, volgens een persbericht, ‘spannende kansen’ voor beide bedrijven. “Rietvelds innovatieve producten, capaciteiten en sterke klantrelaties, in combinatie met die van ons, zullen ons in staat stellen een nieuw niveau van groei te ontsluiten en waarde te leveren voor al onze belanghebbenden”, aldus Michael Barton, vice-president en algemeen directeur van RBIS Apparel Solutions.

Rietveld (Serigrafie)

Opgericht in 1985, is Rietveld (Serigrafie) in de afgelopen 34 jaar van een ‘One Woman’-bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevend textiel- en zeefdrukbedrijf. Rietveld is tegenwoordig een uniek bedrijf op het gebied van het verfraaien van kleding met behulp van verschillende (print)technieken. Het hoofdkantoor staat in Zoeterwoude en het bedrijf heeft productiefaciliteiten in zowel Nederland als Turkije, waar in totaal ongeveer 70 medewerkers actief zijn.

Verfraaiing sportkleding

Rietveld (RTVPRINT) heeft een breed portfolio van in-house ontworpen en vervaardigde logo’s, heat transfers en decoratieve prints, naast eigen applicatiemogelijkheden voor de verfraaiing. Het biedt een one-stop-shop servicepakket aan de markt voor teamsportkleding. Klanten zijn onder meer de grote sportkledingmerken en een toenemend aantal professionele sportclubs en sportretailers in heel Europa.

Avery Dennison-familie

“We zijn trots op dit volgende hoofdstuk en deel uit te maken van de Avery Dennison-familie”, aldus Kjeld van Heijningen, CEO van Rietveld. “Met de gecombineerde capaciteiten van beide bedrijven kunnen we de innovatie verder bevorderen en de kansen voor de klant uitbreiden. We kunnen een nog completere oplossing bieden voor de prestatiemerken en het teamsportsegment. Ik ben trots op wat het team heeft bereikt en ik heb er alle vertrouwen in dat Rietveld zal blijven bloeien met Avery Dennison.”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.