Signnieuws

Drie van Epson’s nieuwste SureColor-grootformaatprinters zijn onderscheiden met de Buyers Lab (BLI) 2022 Wide Format Pick Awards van Keypoint Intelligence. Dat gebeurde in de categorie signage.

Keypoint Intelligence is een toonaangevende, onafhankelijke leverancier van testdiensten en analytische informatie. De awards worden toegekend aan producten die de afgelopen 24 maanden het beste hebben gepresteerd in hun laboratoria.

Richard Hutjens van Epson toont de dubbele lades met inktzakken op de Epson SC-R5000L resinprinter, die op Sign2Com 2021 voor het eerst op een beurs was te zien.

De drie prijzen gaan naar:

  • Epson SureColor SC-S60600L, een hoogproductieve CMYK Eco-Solvent/Latex 54″/64″-printer
  • Epson SureColor SC-S80600L, een Eco-Solvent/Latex 54″/64″-printer met gamma-uitbreiding
  • Epson SureColor-R5000 Series – verbeterde CMYK Eco-Solvent/Latex 54″/64″-printer

Oogst van twee jaar

“Vanwege de pandemie worden deze awards toegekend aan geteste producten die in de afgelopen twee jaar zijn gelanceerd, waarbij verschillende leveranciers voor het eerst meedoen,” zegt David Sweetnam, Director of Research and Lab Services EU/Asia bij Keypoint Intelligence. “Er was stevige concurrentie, maar uiteindelijk won Epson in drie van onze Wide Format Signage Pick-categorieën. Deze drie printers leveren een indrukwekkende productiviteit en zijn bijzonder gebruiksvriendelijk in combinatie met de toonaangevende uitvoerkwaliteit die we van Epson gewend zijn.”

Resininkt-printers

Sweetnam vervolgt: ”Epson’s nieuwe resininkt-printers zijn bedoeld voor de latex-inktmarkt. De andere twee winnende printers zijn uitgerust met Epson’s nieuwe Edge RIP en bulk-inktformule en voldoen aan dezelfde prestatienormen waarmee hun op cartridges gebaseerde broers en zussen de BLI Awards in 2018 binnensleepten.”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.