Signnieuws

Roland DG heeft de desktop inkjetprinter/snijplotters BN2-20 en BN2-20A aan de VersaSTUDIO-productlijn toegevoegd. Hiermee wil de fabrikant de decoratietechnologie naar professionele thuiskantoren, kantoren en printshops brengen.

Volgens Roland DG is de BN2-serie ideaal is voor het creëren van hoogwaardige items, waaronder T-shirts.

‘Een nauwkeurige contoursnijfunctie’

De BN2-serie biedt volgens Roland DG een keuze uit twee krachtige eco-solvent desktopapparaten “die een uitstekende printkwaliteit produceren”. Ze worden gekenmerkt door “een nauwkeurige contoursnijfunctie” waarmee automatisch contourgesneden graphics, foto’s en tekst in elke gewenste vorm en toepassing kan worden gemaakt. De fabrikant zegt dat deze serie ideaal is voor het creëren van hoogwaardige items, waaronder T-shirts, posters, stickers, labels en uniek gevormde displays, en dat in high-definition en snel.

Lineaire bewegingsgeleider

De printers gebruiken dezelfde high-definition printkoppen, eco-solvent inkten en snijtechnologie als de grootformaatprinters van Roland DG. Zodat kleinere printshops gebruik kunnen maken van premium printen, met een betere inktdichtheid en reikwijdte. De printsnelheden zijn ook verbeterd in de nieuwe BN2-serie, met printers die voor gebruikers de printsnelheid vier keer verhogen, met behulp van een nieuwe lineaire bewegingsgeleider, extra droger en nieuw hoofdbord.

Twee modellen

Er zijn twee modellen, waaronder de CMYK plus White 5-color BN2-20 en de CMYK 4-color BN2-20A. De ontwerp- en outputsoftware FlexiDesigner is inbegrepen. De BN2-serie is ook klaar voor de Roland DG Connect App – zodat operators in realtime toegang hebben tot belangrijke gegevens over printtaken en hun business.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.