Signnieuws

TTS houdt op dinsdag 26 september een speciale Inspiratiedag. Centrale vraag deze dag: Hoe kan ik extra omzet uit mijn bedrijf halen? Ready-to-print artikelen vormen een deel van het antwoord.

Voor de Inspiratiedag op 26 september zijn alle Nederlandstalige relaties en leden van Fespa Nederland uitgenodigd. De toegang is gratis. De dag wordt georganiseerd in het eigen pand aan de Oostbaan 601 in Moordrecht en staat bol van de interessante sprekers en leuke demonstraties.

Hoe kan ik extra omzet uit mijn bedrijf halen? Om deze vraag te kunnen beantwoorden, wordt ingezoomd op de markt voor ready-to-print artikelen. Met lezingen en demonstraties wil TTS aantonen dat het voor B2B-bedrijven heel eenvoudig is om deze markt er –  naast hun huidige markt – ook bij te pakken.

Inspiratiesessies

De centrale vraag van de middag wordt benaderd vanuit verschillende kanten. Extra omzet halen door een nieuwe markt aan te boren, is het onderwerp van de eerste spreker: Deborah Lobry is met haar bureau ArtdCom gespecialiseerd in online marketing en weet alles over adverteren op social media. Rogier van Scheppingen van Probegin is de spreker in de tweede inspiratiesessie. Hij vertelt dat de klantreis volledig kan worden geautomatiseerd met de juiste software, waardoor je er als bedrijf weinig omkijken naar hebt. 

Praktijk

Ook de praktijk komt deze dag uitvoerig aan bod. Eén van de oprichters van Hugg Blankets, een bedrijf dat gepersonaliseerde cadeaus levert, zal het grote succes achter deze formule uit de doeken doen.

Aansluitend zal alles wat aan de orde is geweest in de inspiratiesessies in de showroom worden getoond. De klantreis wordt in het klein nagebootst, waardoor de productie heel concreet wordt gemaakt. De aanwezigen zien dus het hele proces: van het kiezen van een product, het uploaden van een afbeelding tot het printen en verpakken en versturen ervan.

Als extraatje is er een demonstratie van de nieuwe DTF printer van Mimaki, de TxF 150-75. De dag wordt afgesloten met netwerken onder het genot van lekker eten en drinken.

Registratie
Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor deze Inspiratiedag. Klik hier voor meer informatie. Wil je je direct registreren? Klik dan hier.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.