Signnieuws

Fujifilm lanceert vandaag op de Labelexpo Europe in Brussel CuremaX IDFC, de allereerste inkt voor indirect voedselcontact. Het gaat om een assortiment LED UV-glansinkten die ook kunnen worden gedroogd met conventionele lampen.

Steve Wakefield, aftermarketmanager bij Fujifilm Speciality Ink Systems.

Minimaal risico

Dit inktassortiment met dubbele droogoptie is speciaal ontwikkeld voor het printen op levensmiddelen- en farmaceutica-verpakkingen met indirect voedselcontact en heeft een minimaal risico op migratie. CuremaX van Fujifilm is geschikt voor gebruik op alle standaard synthetische en niet-synthetische substraten die worden gebruikt door etikettendrukkerijen, waaronder PE, PP, OPP, PET, PVC en aluminium, evenals gestreken en ongestreken papier. De laagviskeuze inkten zijn drukklaar verkrijgbaar in een reeks kleuren met hoge densiteit, waarmee alle Pantone-kleuren kunnen worden verkregen.

Nieuwe markten

Steve Wakefield, aftermarketmanager bij Fujifilm Speciality Ink Systems Ltd: “We zijn ervan overtuigd dat deze inkten klanten in staat stellen om overtuigd nieuwe markten te verkennen en nieuwe standaarden te halen. De dubbele droogoptie biedt drukkers daarnaast veel flexibiliteit en komt tegemoet aan hun unieke zakelijke behoeften en voorkeuren.”

Stand C39, hal 9.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.