Signnieuws

Ngage media is van start gegaan als nieuwe onafhankelijke verkooporganisatie op het gebied van Digital Out of Home, oftewel digitale schermen. Het bedrijf wil daarmee het versnipperde landschap van deze schermen bundelen en transparanter maken.

De digitale schermen hebben allemaal verschillende eigenaren en wisselende eigenschappen en formaten. Ngage media wil dienst doen als paraplu boven deze schermen. Het bedrijf wil niet zelf eigenaar worden van deze schermen maar wil het versnipperde landschap bundelen en segmenteren.

Ngage media heeft nu zo'n 4.000 locaties onder contract met meer dan 7.000 schermen. Het bedrijf werkt daarbij samen met partijen als Media Landscape, Rapmedia, Dutchital, Media Hotspots en DIOOH. Ngage media dekt daarmee naar eigen zeggen nu ongeveer 70 procent van alle exploitabele schermlocaties in Nederland. Wekelijks komen daar enkele honderden schermen bij.

Ervaring
Ngage media is opgezet door Xavier Tilman en Stan Thijssen. Tilman was voormalig Marketing Director binnen CBS Outdoor, Thijssen was Business Development manager bij CBS Outdoor. Zij zagen afgelopen jaren veel belemmeringen bij de inzet van Digital Out of Home, variërend van ondoorzichtigheid van de markt, onbekendheid bij reclamebureaus in de opmaak van effectieve campagnes, het niet weten om te gaan met de verschillende digitale formaten en het ontbreken van goed onderzoek. Maar bovenal een te versnipperd aanbod, met dito bereik.

Adverteerders kunnen via één ingang toegang krijgen tot de digitale schermen. Hiervoor is een boekingstool ontwikkeld die op de website van Ngagemedia.nl is geplaatst. Daarnaast werkt Ngage media als onderaannemer voor de mediabureaus.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.