Signnieuws

Durst Group neemt Aleph over, een Italiaanse specialist in duurzame digitale printoplossingen voor textiel en voor binnen- en buitendecoratie.

Durst Group neemt Italiaanse branchegenoot Aleph over.

Met deze strategische zet versterkt Durst zijn positie op het gebied van digitale duurzame printtechnieken. Voor Durst dient de overname tevens als brug naar het Italiaanse Como, het centrum voor textielontwerp en hoogwaardige toepassingen.

Sinds 2000

Aleph werd in 2000 opgericht en ontwikkelde zich van softwarehuis en distributeur van textielverbruiksartikelen naar fabrikant van digitale printers op waterbasis. Het bedrijf genereert meer dan 60 procent van zijn omzet in het buitenland, in meer dan 20 landen.

Synergie

Christoph Gamper, CEO en mede-eigenaar van Durst Group, is blij met de overname.

Met deze overname wil Durst de synergieën tussen beide bedrijven optimaliseren. “Hun expertise in duurzame, op water gebaseerde toepassingen, hun software voor hoogwaardig textiel en hun creatieve oplossingen voor het printen van posters op waterbasis sluiten perfect aan bij onze visie om de grenzen van digitale printtechnologie te verleggen”, aldus Christoph Gamper, CEO en mede-eigenaar van Durst Group. “Samen zullen we onze marktpositie versterken, ons portfolio uitbreiden en de waarde voor onze wereldwijde klanten vergroten.”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.