Signnieuws

Global Media & Entertainment wint de NS-concessie. Dit betekent dat Global ruim 370 digitale schermen op de 20 drukstbezochte stations toevoegt aan het DOOH-portfolio.

Eric Kip, Managing Director van Global en Femke Woudstra, directeur Stationsmanagement en Exploitatie van NS Stations zijn blij met de hernieuwde samenwerking.

Vanaf 1 februari worden alle digitale schermen op de grootste treinstations voor de komende 3 jaar door Global geëxploiteerd. Het digitale netwerk van NS bestaat op dit moment uit 365 75-inch DOOH-schermen en 13 grootformaat schermen.

Opgetogen

Global is meer dan opgetogen om de exploitatie van de schermen sinds 2020 weer in eigen bezit te hebben. “De afgelopen jaren hebben we allemaal hard gewerkt om met ons digitale netwerk iedereen in Nederland te kunnen bereiken. We hebben daarvoor al een solide portfolio opgebouwd. Met de hernieuwde toevoeging van de NS-schermen maken we nogmaals een enorme stap voorwaarts. En daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee”, aldus Eric Kip, Managing Director van Global.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.