Signnieuws

Spandex, leverancier van oplossingen voor de visuele communicatiemarkt, heeft zijn groeiende portfolio van materialen uitgebreid met een nieuwe collectie ImagePerfect decoratieve laminaten, voor toepassing op digitale prints en gekleurde films.

  • Spandex ImagePerfect

ImagePerfect DecoLam is een reeks gestructureerde laminaten die verkrijgbaar is in zes trendy afwerkingen: zandsteen, reptielen, houtnerf, linnen, leer en geborsteld. De nieuwe laminaten zijn volgens Spandex gemaakt om klanten een ruimere keuze aan texturen te bieden en hen te helpen hun creatieve grenzen te verleggen voor decoratief gebruik op grafische afbeeldingen en gekleurde films.

Vloertoepassingen

De laminaten voegen textuur, belang en waarde toe aan een reeks toepassingen zoals decoratieve wanden, reclame achtergronden, POS-displays en licht gebogen voertuig panelen. De zandsteenfilm kan ook worden gebruikt voor vloertoepassingen met de R9-slip classificatie. Het assortiment werkt perfect met alle ImagePerfect digitale films, evenals met de ImagePerfect signage-reeksen: IP 5700, IP 3200 en IP 3300. Tevens biedt het ook enige bescherming tegen vocht, slijtage en de impact van UV. Alle films worden per meter verkocht en hebben een levensduur van 5 jaar.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.