Signnieuws

Hoe kun je Virtual Reality inzetten voor jouw branding? Op 15 maart wordt in het Theater op Sign & Print Expo in Gorinchem, met een knipoog, inzichtelijk gemaakt hoe digital en design sleutelelementen zijn voor de toekomst.

Artificiële intelligentie (AI) lijkt een van de meest besproken, maar misschien wel minst begrepen technologieën van dit moment. Op welke wijze gaat AI zich in de toekomst ontwikkelen? Wat is de mogelijke impact van AI op onze samenleving? En welke toekomst willen we eigenlijk met AI? Rudy van Belkom, directeur, Stichting Toekomstbeeld der Techniek, neemt je mee in de wereld van AI.

SketchUp

Het gebruik van SketchUp kan een ontwerper of signmaker een onderscheidend voordeel bieden. Stel, je hebt een fantastisch logo ontworpen. Maar hoe wordt dit logo toegepast op de gevel een gebouw, beursstand of een voertuig? Anouk Everink, van SketchUp importeur Design8, neemt bezoekers van Sign & Print Expo mee hoe je een 2D-creaties kan presenteren in een 3D-omgeving.

Ingewikkeld? Integendeel. Namelijk niets tekent zo snel en eenvoudig als SketchUp. Maar hoe presenteer je jouw ontwerp? Soroush Javadi, ook van SketchUp, laat zien welke Virtual Reality software, hardware en stappen nodig zijn om jezelf en je klanten te kunnen onderdompelen in een onweerstaanbare 3D ervaring.

Mass Customization

Xavier Troquet van Twikit sluit het onderdeel digital en design op 15 maart af met inzichten over het beste kanaal voor customized producten. Ga je volledig voor online of gebruik je een digitaal in-store offer? Verschillende strategieën komen hierin aan bod. Niet alleen voor de specialisten, maar ook voor de leken onder ons.

Programma in Het Theater

Alle thema’s en sprekers in het Theater tijdens Sign & Print Expo 2023, die van dinsdag 14 t/m donderdag 16 maart 2023 in Evenementenhal Gorinchem plaatsvindt, zijn hier te vinden. 

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.