Signnieuws

De nieuwe limonadesmaken van Karvan Cévitam vallen op in het Nederlandse straatbeeld. Onderdeel van de landelijke outdoorcampagne bij Clear Channel is een spectacular in de vorm van een enorme limonadefles.

De 1,7 meter hoge limonadefles valt op in het Utrechtse straatbeeld.

De 3D-limonadefles van 1,70 meter is aangebracht op een reclamepaneel in het centrum van Utrecht. De nieuwe limonadesmaak met munt en limoen stroomt uit de fles, over het paneel, de straat op. Het 3D-effect zorgt ervoor dat de campagne extra opvalt in het straatbeeld.

Omnichannel

Naast de spectacular bestaat de omnichannel campagne uit 1.500 analoge OOH-vakken om landelijk bereik te genereren en uit DOOH in Utrecht, Eindhoven en Den Bosch.

“De inzet van OOH draagt sterk bij aan het doel om merkbekendheid te realiseren en via de felgekleurde proposities proberen we een beetje kleur toe te voegen aan het huidige straatbeeld. De unieke special doet daar nog een schepje bovenop. Hopelijk loopt het water daardoor niet enkel tot op de grond, maar ook door de mond van voorbijgangers, waardoor ze niet kunnen wachten om onze Signature Blends te gaan proberen”, aldus Ruud van Heijst, Sr. Brand Manager Drinks bij Kraft Heinz.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Duurzamer produceren?

Wilt u duurzamer produceren, maar weet u niet hoe te beginnen?
Volg onze online kennissessie 'Duurzaam omschakelen met verwisselbare media''.
Een initiatief van PIXIA B.V. i.s.m. Sign+ Magazine, Probo.nl en Van As.

Woensdag 26 mei | Deelname is gratis