Signnieuws

Mimaki Europe sluit zich aan bij het Approved Partner Program van Brett Martin. In feite een formele bezegeling van een relatie die al langer bestaat. Zo levert Brett Martin al substraten voor Mimaki’s Europese democentrum en tentoonstellingen.

De aankondiging volgt op een succesvolle printtest met 3 millimeter dik Foamalux Light van Brett Martin op de Mimaki JFX200-2513 EX grootformaat UV-vlakbedprinter, die werd uitgevoerd in Mimaki’s democentrum in Nederland. Het bedrijf gebruikt ook Brett Martin’s Marpet-g FS in zijn democentrum om de prestaties van zijn thermovormbare inkten te demonstreren.

Democentrum

Mark Sollman, Product Manager EMEA bij Mimaki, legt de langdurige relatie tussen de twee bedrijven uit: “In de loop van de jaren hebben we de producten van Brett Martin vaak gebruikt in ons democentrum en op tentoonstellingen om de prestaties van onze inkt en apparatuur aan potentiële klanten te bewijzen. We weten dat deze producten een betrouwbaar, herhaalbaar substraat bieden waarmee we het beste uit onze apparatuur kunnen halen.”

De samenwerking tussen de bedrijven maakt deel uit van Brett Martin’s Approved Partner Program. De in Noord-Ierland gevestigde kunststoffabrikant werkt nauw samen met een aantal gerenommeerde print- en snijmachinefabrikanten om de mogelijkheden van zijn portfolio van halffabrikaten te testen en te demonstreren.

Productstrategie

Simona Firth, productmanager halffabricaten: “Ons Approved Partner Program staat centraal in onze productstrategie. Het is belangrijk voor ons om samen te werken met bedrijven zoals Mimaki, om in te zien hoe onze producten worden verwerkt en om aan de markt te tonen dat onze producten compatibel zijn met de meest populaire grootformaatprinters en snijmachines die beschikbaar zijn.”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.