Signnieuws

De Nederlandse fabrikant PPDS heeft een internationale toptechnologieprijs gewonnen voor een oplossing voor retailers en horeca in de coronacrisis: PeopleCount.

Digital signage-oplossing People Count.

PeopleCount, dat een Global Technology Award won, is een pandemie-geïnspireerde digital signage-oplossing, ontworpen om retailers, horeca (bars, restaurants) van elke omvang – van kleine onafhankelijke bedrijven tot multinationale ketens – te helpen voldoen aan de eisen van een maximaal aantal bezoekers. De ontwikkeling maakt het mogelijk goed te opereren en tegelijkertijd de communicatie met de klanten te verbeteren. De uitvinding is nu bekroond met de wereldwijd erkende Digital Signage Technology of the Year Award voor 2020.

Wachtrijbeheer

De reeks PeopleCount-wachtrijbeheer en veilige sociale afstandsoplossingen van PPDS combineert Android-aangedreven Philips-displays met technologie van zijn netwerk van partners, waaronder intelligente cameratechnologie van Bosch en krachtige CMS-software van NowSignage.

Regels

Detailhandel, maar ook restaurants, bedrijven en andere openbare instellingen, gebruiken de oplossing nu om personeel en klanten te laten voldoen aan de strikte regels vanuit de overheid. Doel is om dat zonder frustraties of extra kosten van het inzetten van bestaand personeel of het inhuren van extra personeel te laten gebeuren.

‘Voorbeeld van innovatie’

Bij de lancering was PeopleCount de eerste oplossing in zijn soort op de wereldmarkt en werd het door de jury geprezen als een ‘perfect voorbeeld van samenwerking en innovatie in actie, waarbij er onmiddellijk wordt gereageerd op de marktomstandigheden’.

PeopleCount bij H&M.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.