Signnieuws

Na de introductie vorig jaar van de Ultimate Print 4025 Matt, breidt het Duitse Poli-Tape de range nu uit met Ultimate Print Soft. Een 100 procent PU en extreem dunne (80 μ) printbare flex film met grote opaciteit en wasbaar tot een temperatuur van 80 graden Celius.

Na een succesvolle marktintroductie in 2010, is Ultimate Print 4025 Matt een snel groeiende product in de textielmarkt geworden. Er bleek een sterke vraag vanuit de markt naar een nog dunnere printbare transfer film. De nieuwe Ultimate Print Soft 4031 Gloss voldoet aan al deze eisen. Daarom heeft Poli-Tape besloten om de marktintroductie van Poli-Flex 4026 Gloss voor dit moment te beëindigen.

Overigens is van het hele Poli-Flex assortiment een ??verhoogde wastemperatuur mogelijk. Alle producten zijn getest de wastemperatuur is voor de meeste producten verhoogd tot 60 ° C of zelfs tot 80 ° C.

Printmedia
Daarnaast voert Polti-Tape een nieuw gamma van digitale printmedia onder de naam Poli-Print. Deze range biedt monomere en polymere vinyl films als ook geëtst glas films en laminaatfolies.

Poli-Jet inkjet films zijn zelfklevende, digitaal printen films gemaakt van PVC, dat bedrukt kan worden met op water gebaseerde pigment, UV-en dye-inkten. Poli-Jet 7305 is een monomeer 80μ PVC film (wit hoogglans) geschikt voor gebruik binnenshuis.

Poli-Mask omvat die gebruikt kunnen worden voor de belettering van voertuigen en gevels, alsook voor het maken van sjablonen die behulpzaam zijn bij schilderen en zandstralen.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.