Signnieuws

Roland DG toonde een nieuwe all-round oplossing, de VersaStudio BN-20A, op Fespa Global Print Expo 2021. De innovatieve desktop inkjetprinter is ideaal voor starters. Het bedrijf liet ook een aantal andere veelzijdige machines zien.

De gebruiksvriendelijke BN-20A heeft een ruimtebesparend desktop-formaat.

De BN-20A bouwt voort op de ervaring van het bedrijf met de bestaande BN-20, die een track record van tien jaar heeft en het hoogste aantal verkochte eenheden van alle printer/snijplotters heeft, aldus Roland DG. De rijkelijk uitgeruste machine is perfect voor professionals die op zoek zijn naar een compacte, allround printer/snijplotter.

De gebruiksvriendelijke VersaStudio BN-20A heeft een ruimtebesparend formaat voor een veilige en comfortabele installatie. De machine is interessant voor diegenen die hun bedrijf willen opstarten of uitbreiden om professioneel op kleine schaal te produceren, en voor bedrijven en winkels die hun omzet willen verhogen of assortiment willen uitbreiden om toepassingen van hoge kwaliteit te maken, zoals t-shirt graphics, posterprints, stickers en decals, stelt Roland DG.

Andere machines

Roland DG toonde op de Fespa-beurs in Amsterdam ook de VersaUV LEC2-640 printer/snijplotter.

Roland DG toonde ook verschillende andere populaire en nieuw op de markt gebrachte producten en oplossingen, waaronder de VersaUV LEC2-330/640 printer/snijplotter, VersaUV LEF2-300 printer, CAMM-1 GR2-640 vinylsnijplotter, TrueVIS VG2-640 printer/snijplotter, VF2-640 grootformaat inkjetprinter en PersBiz, de digitale webshop van Roland DG.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.