Signnieuws

Met ingang van 1 maart 2011 heeft VoorZet Graphic Workflow Solutions zijn naam gewijzigd in 4Cloud – the cloudsource company. De nieuwe naam sluit aan bij de internationale aspiraties van het softwarebedrijf.

De Almeerse onderneming heeft de afgelopen jaren een behoorlijke groei doorgemaakt door het aanbieden van SaaS oplossingen onder de merknamen VoorWeb en VoorZet. De directie verwacht dat de nieuwe naam bij zal dragen aan het internationale succes van 4Cloud.

"We zijn en blijven hetzelfde no-nonsense software bedrijf, we gaan alleen nu ook mondiaal onze producten aanbieden. Bij wereldwijd zaken doen hoort vanzelfsprekend ook een internationale naam die voor iedereen herkenbaar en te begrijpen is", aldus Léon van Schie, managing director van 4Cloud.

Uitbreiding
Met de wijziging van de handelsnaam en het bedrijfslogo, wordt ook het productgamma verder uitgebreid. De focus is niet langer exclusief gericht op de ontwikkeling van Web-2-Print oplossingen, maar ook op andere toepassingen van software in de Cloud. In de loop van 2011 zal het bedrijf een eigen CRM-oplossing en een nieuw MIS-systeem introduceren.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.