Signnieuws

Heb jij ideeën voor creatieve campagnes met impact en wil je daar de wereld van Digital Out of Home (DOOH) mee imponeren en veranderen? Schrijf je dan vanaf vandaag in voor de Ocean Digital Creative Competition Amsterdam.

Een voorbeeld van out of the box-denken op Piccadilly Circus in Londen.

Interactie met publiek

Ocean daagt bedenkers van campagnes uit om net even dat stapje verder te gaan. “Challenge the status quo in DOOH. Stel je digitale schermen voor die tot leven komen en zó de interactie aangaan met het publiek waardoor men er nog jaren over spreekt”, probeert het bedrijf te inspireren. Ocean heeft een landelijk netwerk digitale schermen, waaronder groot formaat schermen van meer dan 108 vierkante meter langs de drukste snelwegen van Nederland, roterende digitale schermen van 17 vierkante meter of 60 vierkante meter grote schermen in winkelgebieden.

Nieuwe technologieën

Ocean Outdoor UK organiseerde in 2021 de eerste Digital Creative Competition om nieuwe mogelijkheden in screen advertising aan te moedigen en te versnellen. Inmiddels heeft technologie buitenreclame getransformeerd van statisch naar subtle motion, full motion, interactief, livestreaming, augmented reality en 3D simulaties. “Met de juiste ondersteunende technieken en inzichten zijn de mogelijkheden voor merken, bureaus en publiek eindeloos.”

De jury

De jury bestaat uit een team van specialisten, werkzaam binnen diverse disciplines en beoordeelt de inzendingen binnen twee categorieën: Profit en Non-Profit. In beide categorieën winnen de nummers één, twee en drie een bedrag in bruto mediawaarde: 500.000 euro, 250.000 euro en 100.000 euro. De bedragen zijn inzetbaar op de digitale schermen van Ocean Outdoor Nederland.

De inschrijving voor de Ocean Digital Creative Competition sluit op 14 april en de winnaars worden dinsdag 30 mei bekendgemaakt.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.