Signnieuws

PPDS komt met de nieuwe Philips S-Line digital signage ‘stretch’-serie. Ontwikkeld voor prestaties in omgevingen met een beperkte ruimte of daar waar een aantrekkelijke alternatieve vorm is gewenst.

De Philips S-Line digital signage displays zijn onder andere geschikt voor toepassingen in het vervoer.

PPDS, leverancier van professionele Philips-displays en -oplossingen, meldt dat Philips S-Line, voor het eerst te zien op ISE in Barcelona, nu in Nederland beschikbaar is. Een reeks uitgerekte digital signage-displays die nieuwe creatieve mogelijkheden biedt voor presentaties in omgevingen met een beperkte ruimte.

Dit is mogelijk door de opvallende en ultrabrede 32:9-beeldverhouding (928,5 x 282,3 x 48,7 mm). Philips S-Line is een oplossing voor een verscheidenheid aan toepassingen, waaronder in openbare gelegenheden, (openbaar) vervoer, restaurants en winkels.

Meer tonen in minder ruimte

Als aanvulling op het bestaande digital signage-assortiment van PPDS, biedt het uitgerekte ontwerp en de smalle rand (12,4 mm T/B, 10,5 mm R/L) van de S-Line mogelijkheden in ruimtes waar traditionele narrowcasting niet geschikt is vanwege de beperkte beschikbare afmetingen.

Met een gewicht van slechts 7,76 kilogram kunnen de displays in een breed scala aan ruimtes worden gemonteerd. Ook op tijdelijke muren zoals die worden gebruikt in kiosken en pop-ups in winkelcentra.

Standalone en in netwerk

Philips S-Line-beeldschermen kunnen worden geïnstalleerd als een stand-alone oplossing of naadloos in serie worden geschakeld met behulp van de HMDI-koppelingstechnologie van PPDS. De Philips S-Line draait op Android 8 en is geoptimaliseerd voor native Android-apps, waarbij gebruikers de gewenste apps rechtstreeks op het scherm kunnen installeren.

Met een geïntegreerde mediaspeler kan ook inhoud worden gemaakt en eenvoudig worden gepland via een USB en intern geheugen, zodat de schermen altijd actief blijven, zelfs in het geval van een netwerkstoring.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.