Signnieuws

Ultima Displays, een Europese leverancier van displays, beurswanden en POS-producten, heeft een zelfreinigende rekbare stof gelanceerd voor displays en scheidingswanden.

“De HeiQ Viroblock NPJ03-technologie is getest om binnen 30 minuten 99,99 procent effectief te zijn tegen het COVID-19-veroorzakende virus. Het is ontworpen om de groei en persistentie van door bacteriën omhulde virussen op textieloppervlakken te remmen. De antivirale en antibacteriële eigenschappen zijn te danken aan een unieke combinatie van zilver- en blaasjestechnologieën om de virale en bacteriële infectiviteit op behandelde oppervlakken aanzienlijk te verminderen”, aldus Ultima Displays.

Game-changer

“Onze branche is zwaar getroffen door de pandemie en we hebben de bedrijven van onze klanten en dealers zien lijden”, aldus Mark McCleery, Managing Director bij Ultima Displays. “Het behandelde stretch-textiel met de HeiQ Viroblock-technologie is een gamechanger voor de industrie, omdat het de deur opent naar stoffen displays in de detailhandel, beurzen, conferenties en evenementen. De inherente zelfreinigende eigenschappen zorgen ervoor dat de afbeelding bestand blijft tegen bacteriën en microben zonder dat deze hoeft te worden schoongeveegd.”

Veilig

Er zijn volgens Ultima strenge tests uitgevoerd om ervoor te zorgen dat het behandelde textiel met de HeiQ Viroblock-technologie een sterke antimicrobiële werkzaamheid heeft, aangetoond door ISO 20743 en ISO18184. Het behandelde textiel is wasbaar op 60° C gedurende maximaal 30 wasbeurten, zonder de antimicrobiële eigenschappen aan te tasten.

Ultima Displays is een Europese leverancier van displays, POS-materialen, producten voor standaankleding en retail, die meer dan 6.000 dealers bedient in Europa.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.