Signnieuws

DOOH-technologiespecialist DooH Solutions & Services heeft Sightcorp geselecteerd als leverancier op het gebied van analysetechnologie. Samen leveren zij kwalitatief hoogwaardige doelgroepgegevens voor het DOOH-landschap binnen de Benelux.

Vanwege het brede bereik van out-of-home-advertenties (DOOH), kan het voor media-exploitanten moeilijk zijn om inzicht te krijgen in het totale doelgroepbereik op dagelijkse, wekelijkse basis of op basis van locatie. Zonder de juiste cijfers kunnen media-inkopers geen effectieve campagneanalyse uitvoeren, verschillende content en campagnes A/B-testen of inspelen op locatiespecifieke trends.

Samenwerking

De samenwerking tussen DooH Solutions & Services en Sightcorp heeft tot doel om de juiste waarden en inzichten te bieden in het werkelijke bereik en de conversieratio’s, om het gebrek aan onderbouwde en actuele gegevens binnen de Out of Home branche weg te nemen.

Media-exploitanten en media-inkopers kunnen nu worden voorzien van anonieme en real-time AI-analytics om zo meer inzicht te krijgen in de prestaties van DOOH-campagnes. De samenwerking biedt vele mogelijkheden om geheel privacy-vriendelijk hoogwaardige doelgroepgegevens te leveren.

Vijftien jaar ervaring

DooH Solutions & Services heeft meer dan vijftien jaar ervaring met digital signage & narrowcasting, en biedt haar klanten vertrouwde, gebruiksvriendelijke DOOH-oplossingen in diverse sectoren zoals retail en out-of-home advertising.

Hiermee worden klanten in staat gesteld om impactvolle en relevante digitale content te tonen op elk gewenst digitaal object. Naast het leveren van DOOH-technologie biedt DooH Solutions & Services haar klanten ook diensten aan voor het creëren van content, en adviseren zij over de meest geschikte hardware, software en de juiste inrichting of uitbreiding van een digital signage netwerk.

Analysetechnologie

Het team maakt gebruik van de analysetechnologie van Sightcorp, waarmee feitelijke weergaven aan fysieke schermen kunnen worden toegeschreven. De software geeft onder andere nauwkeurige tellingen van opportunity to see (OTS), aantal impressies, attention time, dwell time en demografische analyse. Bij bestaande digitale schermen is het mogelijk om dit eenvoudig achteraf in te bouwen door een sensor aan te sluiten op het object. Het integratieproces is hiermee schaalbaar en de complexiteit wordt tot een minimum beperkt.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.